elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El jutjat arxiva la denúncia contra l'alcaldessa i l'edil d'Esports de Santa Pola

El jutjat arxiva la denúncia contra l'alcaldessa i l'edil d'Esports de Santa Pola

  Hui a l'Ajuntament de Santa Pola s'ha celebrat una roda de premsa per part de l'alcaldessa, Yolanda Seva, i de la regidora d'Esports, María Dolores Tomás, en relació a l'acte publicat l'11 de gener de 2019 pel jutjat d'instrucció número cinc d'Elx.

  Seva ha volgut manifestar que el jutjat ha "arxivat la denúncia" i que aquest fet suposa una "alegria doble, no solament per nosaltres, sinó també pels nostres familiars i amics, i els nostres companys que en tot moment han estat al nostre costat, donant-nos suport. D'altra banda, l'arxivament de l'actuació també suposa que no serà necessari retornar els prop de tres milions d'euros del Pla de Competitivitat, ja que el citat pla té aparellat un contracte pel qual l'Ajuntament es comprometia a continuar organitzant uns esdeveniments, entre els quals es troba la Mitjana Marató fins al 2020".

  Les edils han volgut recalcar que, tal com cita l'acte del Jutjat, "no concorren en l'autorització administrativa mòbils espuris ni ha suposat un perjudici per a l'Ajuntament de Santa Pola, ni una evident il·legalitat". Yolanda Seva, ha volgut afegir que "havíem fet el treball com es portava fent des de la primera edició de la Mitjana Marató, estàvem molt tranquil·les i ara ho estem més".

  Per part seua, María Dolores Tomás, ha volgut aclarir que "a través de les xarxes socials s'estan fent comentaris sobre ampliar la denúncia a altres esdeveniments esportius, però no procedeix ni s'inclou una ampliació de la denúncia. Cada causa ha de portar-se per separat".

  Ambdues han volgut agrair als seus familiars, amics i companys el suport brindat, així com a totes les persones que els han donat suport. Així mateix, la resta de membres de l'equip de govern ha volgut sumar-se a aquesta alegria i acompanyar a les dues regidores en aquesta roda de premsa.

  Pujar