20 de gener de 2021 20/1/21

Hissada de Banderes Blaves a les platges de Santa Pola

Hissada de Banderes Blaves a les platges de Santa Pola - (foto 1)
  • La Fundació Europea d’Educació Ambiental ha atorgat a Santa Pola cinc Banderes Blaves per les seues platges (Cales de l’Est, @Varadero, Llevant, Tamarit i Cales de Santiago Bernabéu), i dues guardones Centre Blau al Museu de la Sal i al CIMAR

MÉS FOTOS
Hissada de Banderes Blaves a les platges de Santa Pola - (foto 2)
Hissada de Banderes Blaves a les platges de Santa Pola - (foto 3)

Aquest matí l’Alcaldessa de Santa Pola, Loreto Serrano, al costat de membres de la corporació municipal i tècnics municipals, han realitzat la hissada simbòlica de la Bandera Blava a la Platja de Llevant.Bandera Blava és un distintiu que acredita la gestió mig ambiental i la qualitat de les seues aigües, així com els serveis que disposen les nostres platges.

Les platges Bandera Blava, a més del compliment dels seus criteris durant la temporada de banys, han de complir, també en 2020, amb les normes higièniques i de distanciament social per part de les autoritats competents.

Espanya ha rebut un total de 688 Banderes Blaves (589 de platges, 98 de ports esportius i 5 embarcacions turístiques sostenibles), que onejaran aquest estiu en el nostre litoral. D’aquesta manera, Espanya, amb 23 platges més i 4 ports menys, manté el seu lideratge.

Santa Pola enguany ha renovat els seus 5 Banderes Blaves (Cales de l’Est, Varadero, Llevant, Tamarit i Cales de Santiago Bernabéu), així com el Centre d’Investigació Marina CIMAR.

La novetat enguany, que s’uneix als guardons rebuts, és el Museu de la Sal i Centre d’Interpretació del Parc Natural Salinas de Santa Pola. A l’acte ha acudit, José Ramón Navarro, guia mediambiental del Parc Natural, a recollir el seu distintiu com a Centre Blau.

L’obtenció d’aquest emblemàtic distintiu és un gran reconeixement a la labor realitzada per la Regidoria de Platges així com tots els seus membres de l’Òrgan Gestor de Platges.

Pujar