13 de juliol de 2020 13/7/20

Sis habitatges de la Vila Marinera participen en el concurs de compra d'habitatges de la Generalitat Valenciana

Sis habitatges de la Vila Marinera participen en el concurs de compra d'habitatges de la Generalitat Valenciana - (foto 1)

    L'Oficina de Habitatge i Mediació de l'Ajuntament de Santa Pola ha gestionat en el nostre municipi el concurs de compra d'habitatges de la Generalitat Valenciana. Aquests habitatges passaran a formar part del parc públic de la Generalitat. A Santa Pola han sigut sis particulars els que volen vendre el seu habitatge i, segons s'especifica en la pàgina web de la Conselleria d'Habitatge, en un termini aproximat de sis mesos des de la presentació de les ofertes es notificaran les adjudicacions i el seu import corresponent.

    Lorenzo Andreu, regidor d'Habitatge, ha manifestat la importància d'aquest tipus de concursos, i, a més, ha volgut donar-li les gràcies a les persones que han participat, perquè amb açò contribueixen al fet que el parc d'habitatges a Santa Pola siga major. "Esperem que en les pròximes convocatòries, que segur que hi ha més, s'anime a participar més gent en aquest procés".

    Per la seua banda, la responsable de l'oficina municipal, Gemma Asencio, ha explicat la importància d'aquest concurs públic i de la participació ciutadana, "és molt necessari que s'incremente el parc públic del nostre municipi, les sol·licituds d'habitatge que realitza la ciutadania són constants durant totes les setmanes".

    Pujar