4 de desembre de 2020 4/12/20

Guia pràctica de mesures enfront del COVID-19

Guia pràctica de mesures enfront del COVID-19 - (foto 1)

  L'Ajuntament de Santa Pola, a través de l'Agència de Desenvolupament Local, publica la "Guia pràctica de mesures enfront del COVID-19" dirigida a treballadors, persones desocupades, autònoms, pimes i empreses en general.

  El propòsit d'aquesta guia és oferir, de manera senzilla, informació útil sobre les principals mesures econòmiques adoptades enfront de la crisi causada pel coronavirus. En la mateixa es presenta de manera agrupada i en un únic document les principals mesures, procediments, ajudes, tràmits, etc. que les diferents administracions públiques han anat publicant i activant des de l'inici de la  pandèmia.

  La guia està estructurada en 5 blocs temàtics per a facilitar la seva consulta: "ocupació", "autònoms", "empreses", "ajudes, subvencions i línies de finançament a nivell autonòmic i estatal" i "certificats digitals i aula Mentor”.

  Ana Blasco, Regidora de l'Agència de Desenvolupament Local afirma que amb aquesta guia es pretén facilitar l'accés a la informació amb totes les mesures adoptades, a més recorda que des de l'Agència de Desenvolupament Local s'ofereix assessorament constant de prestacions a aturats, inscripcions i renovacions de demanda i qualsevol altre tema relacionat amb la desocupació.

  La guia es pot descarregar en el següent enllaç: https://www.santapola.es/2020/04/21/guia-practica-de-medidas-frente-al-covid-19/

  Pujar