22 de gener de 2021 22/1/21

"MA" d´Antonio Navarro, s´inaugura en el Museu del Mar el divendres 14 de juny a les 18:30h

"MA" d´Antonio Navarro, s´inaugura en el Museu del Mar el divendres 14 de juny a les 18:30h - (foto 1)
  • L'exposició podrà visitar-se fins al 8 de setembre a les Sales Grises

Antonio Navarro porta al Museu del Mar l'exposició MA, una mostra que dóna pas al projecte ‘Desaparecer de mí’. Podrà visitar-se en el Museu des del divendres 14 de juny fins al 8 de setembre, a les Sales Grises.

“MA", fa referència a un espai, al buit, al tot, al no-res”, explica el mateix autor, “camine sumit en aquests termes des de fa temps, en paisatges espiritualistes de la tradició pictòrica oriental, on el referent és l'esperit, l'Ésser, allunyat d'una representació figurativa”.

En l'exposició, materials com el carbó, el negre de fum, el paper, el sedal, es fan indispensables per a fer calor, tacar parets o alleujar la ment.

“Desaparecer de mí s'ha convertit en un nou camp de treball, en el qual el grafit es converteix en eina clau sobre paper d'arròs principalment, m'interessa la seua transparència, la seua manera d'amagar o vetlar una realitat semi oculta”, explica Antonio Navarro.

Amb aquesta exposició a manera d'instal·lació multidisciplinària on es conjuga gravat, gràfica expandida i dibuix l'artista analitza els últims anys de treball, ja que “el límit del meu llenguatge signifiquen els límits del meu propi món”.

Pujar