12 d’agost de 2020 12/8/20

La Consellera de Sanitat visita el Centre de Salut Integrat de Santa Pola

La Consellera de Sanitat visita el Centre de Salut Integrat de Santa Pola - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Consellera de Sanitat visita el Centre de Salut Integrat de Santa Pola - (foto 2)

  L'Alcaldessa, Yolanda Seva, i la Regidora de Sanitat, María Dolores Tomás, han rebut avui a la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, per a visitar el Centre de Salut Integrat de Santa Pola i el consultori auxiliar de la Casa del Mar.

  Yolanda Seva s'ha mostrat molt agraïda de comptar amb la presència de la Consellera "per a conèixer els problemes i veure com es desenvolupa l'activitat sanitària del municipi, perquè Santa Pola faça els seus serveis de forma adequada".

  Ana Barceló ha volgut esmentar el consultori de Gran Alacant i explicar que "vau sol·licitar una inversió per al consultori auxiliar Gran Alacant, una subvenció que no ha pogut ser atesa perquè per a dur-la a terme necessita més temps del que està previst en l'ordre, segons la qual els treballs han de concloure abans de desembre". També ha recordat que al setembre eixirà una nova convocatòria "perquè es puguen acollir aquells ajuntaments que no han pogut ser atesos i perquè puguen executar aqueixes obres a cavall entre dos exercicis, el 2018 i el 2019".

  La pròpia Consellera es mostrava "segura que les obres que té pendents Gran Alacant i que l'Ajuntament vol dignificar i millorar, podran sense cap problema, accedir a aqueixa nova convocatòria".

  A més, l'Alcaldessa també ha volgut subratllar que "des que nosaltres arribem com a equip de govern, tant la regidora com jo hem recorregut les conselleries sol·licitant que hi haguera una infraestructura major en Gran Alacant, per a donar el servei sanitari que necessita el barri. Quan ens parem a veure nombres, els SIPs que apareixen en la Conselleria són molts menys que les persones que viuen en la zona". Per açò, volen fer una crida perquè les persones que estan vivint habitualment en Gran Alacant decidisquen empadronar-se. "No podem portar un projecte de Centre de Salut quan solament tenim prop de 7.500 SIPs, que no ens donen la possibilitat de sol·licitar aquesta infraestructura" apuntava Seva.

  Al setembre, es tornarà a sol·licitar la subvenció per a desenvolupar les obres del consultori mèdic de Gran Alacant.

  Pujar