1 d’octubre de 2020 1/10/20

Confirmat un brot de coronavirus a Santa Pola

Confirmat un brot de coronavirus a Santa Pola - (foto 1)
  • Sanitat detecta quatre casos vinculats a una mateixa família i activa el protocol de control

La Conselleria de Sanitat ha confirmat aquest dilluns un nou brot a Santa Pola. Es tracta de quatre casos vinculats a una mateixa família i s'ha activat el protocol sanitari per a aïllar els casos i evitar la seua propagació. És el primer brot de coronavirus a la província d'Alacant.

A més, aquest dilluns s'ha confirmat un segon brot en la Comunitat Valenciana, a Borriana. Amb aquests són ja nou els brots actius des que es registrara el primer fa tres setmanes a Castelló.

Segons dades oficials de la Conselleria de Sanitat, des que va esclatar la pandèmia s'han contagiat en aquesta localitat alacantina 67 persones, de les quals cinc han mort.

Mentrestant, aquest cap de setmana s'han confirmat més de mig miler de nous contagis i dos nous rebrots . Aquests són les dades que deixa la pandèmia del coronavirus en la Comunitat aquest dilluns, quan a més es compleixen sis dies sense que es registren morts als hospitals valencians.

Així es desprén de les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat, segons els quals en les últimes hores s'han produït 99 altes pel que ja hi ha 17.376 persones que han superat el virus des de l'inici de la pandèmia.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar