30 de març de 2020 30/3/20

Compromís per Santa Pola denuncia el tancament de l’Oficina Municipal de Gran Alacant

Compromís per Santa Pola denuncia el tancament de l’Oficina Municipal de Gran Alacant - (foto 1)

    Un mes i mig. Eixe és el temps que porta l’Oficina Municipal de Gran Alacant tancada segons denuncien Compromís per Santa Pola i nombrosos veïns i veïnes del barri, que s’han desplaçat fins a l’Ajuntament de Santa Pola per a queixar-se a l’equip de govern del Partit Popular per esta situació, de la qual no han donat cap tipus d’explicació.

    Segons afirma Compromís, les persones que viuen a les urbanitzacions de Gran Alacant no poden registrar cap document, realitzar qualsevol tipus de tràmit, o utilitzar la finestreta única per a la comunicació amb la resta d’administracions. L’única opció que tenen és agafar el cotxe o l’autobús per a baixar a l’Ajuntament o usar el registre telemàtic, una via que encara suposa una barrera per a àmplies capes de la població.

    En declaracions de la portaveu de Compromís per Santa Pola, Anna Antón: “ens preguntem a què es dedica la regidoria de Gran Alacant per a permetre que una situació així es puga donar i allargar d’una manera tan absurda. L’atenció ciutadana és un servei bàsic que no ens podem permetre no donar, el govern del PP ha de solucionar-ho immediatament”.

    Pujar