20 d’octubre de 2020 20/10/20

Compromís per Santa Pola denuncia que el govern del Partit Popular ha perdut la subvenció de la Generalitat per a realitzar activitats extraescolars

Compromís per Santa Pola denuncia que el govern del Partit Popular ha perdut la subvenció de la Generalitat per a realitzar activitats extraescolars - (foto 1)

    La Conselleria d’Educació, dirigida per Vicent Marzà, ha disposat 9 milions d’euros per a que tots els Ajuntaments valencians puguen programar activitats extraescolars de suport educatiu, esportives i culturals, per a compensar els efectes negatius de la COVID-19. D’estos 9 milions, a Santa Pola li correspondrien més de 51.000 euros.

    Compromís denuncia que l’equip de govern del Partit Popular no ha presentat cap projecte d’activitats extraescolars, deixant passar el termini de sol·licituds i perdent tota la subvenció.

    La formació recorda que l’Ajuntament té un compromís signat amb la Conselleria d’Educació i amb els centres escolars per a oferir una programació d’activitats extraescolars. Este compromís és imprescindible per a poder mantindre la jornada contínua, que tan bé ha estat funcionant al municipi en els últims anys.

    La portaveu de Compromís per Santa Pola, Anna Antón, lamenta “la incompetència administrativa i el nul interès que té l’equip de govern del PP i la regidora d’Educació en atendre les necessitats dels centres educatius del municipi”. “Si la regidora no vol fer-se responsable de les seues competències i no té ganes de treballar per l’educació de les nostres xiquetes i xiquets, que li done la regidoria a una altra persona. No ens podem permetre un Ajuntament que abandone els centres educatius de Santa Pola en un moment tan complicat com el que estem vivint”, denuncia.

    Pujar