20 d’octubre de 2020 20/10/20

Compromís per Santa Pola demana transparència i claredat a l’equip de govern del PP amb la gestió de les Escoles Esportives Municipals

Compromís per Santa Pola demana transparència i claredat a l’equip de govern del PP amb la gestió de les Escoles Esportives Municipals - (foto 1)

  El nou curs escolar està a punt de començar i les mares i pares de l’alumnat apuntat a les Escoles Esportives Municipals s’han trobat amb una pujada del cost de les inscripcions de quasi el doble respecte dels anys anteriors.

  Compromís per Santa Pola denuncia que l’equip de govern del Partit Popular té parada la licitació del servei de les Escoles Esportives Municipals des de novembre de 2019. “No han fet res per a arribar al nou curs amb els deures fets i ara venen els problemes”, lamenten.

  La formació demana a l’equip de govern que actue ja i aprove la subvenció necessària per a que el cost de la inscripció no puge i l’alumnat puga accedir en igualtat d’oportunitats. A més a més, també insta a que s’inicie la licitació del servei per a arribar a temps al curs 2021-2022 i que no passe el mateix que enguany.

  Per altra banda, Compromís exigix al regidor d’esports i a l’alcaldessa que “deixen de posar-se de perfil” i emeten un comunicat per a tranquil·litzar a les mares i pares i al club que presta el servei.

  Per a la portaveu de Compromís per Santa Pola, Anna Antón, “es demostra, una vegada més, que en el Partit Popular són experts en abandonar les seues obligacions de govern”. “No pot ser que a pocs dies de començar el curs estiguem en esta situació d’incertesa. La ciutadania necessita un Ajuntament que clarifique i pose solució als problemes”, afirma.

  Pujar