20 d’octubre de 2020 20/10/20

Compromís per Santa Pola demana a l’Ajuntament que urbanitze ja la parcel·la del segon col·legi de Gran Alacant per a agilitzar la construcció

Compromís per Santa Pola demana a l’Ajuntament que urbanitze ja la parcel·la del segon col·legi de Gran Alacant per a agilitzar la construcció - (foto 1)
  • La urbanització del terreny per part de l’Ajuntament és una condició imprescindible per a la construcció del col·legi

La construcció del segon col·legi públic de Gran Alacant és una de les màximes prioritats per a Santa Pola des de fa anys. Les instal·lacions del CEIP Vicenta Ruso són clarament insuficients per a acollir a tot l’alumnat del barri i el nou col·legi és una urgència inajornable. La Conselleria d’Educació ja té el projecte redactat i la direcció d’obra contractada, i el següent pas és la licitació de la construcció.

Compromís per Santa Pola informa que l’Ajuntament té un compromís signat amb la Conselleria per a fer-se càrrec de la urbanització de la parcel·la on està prevista la construcció del col·legi. Esta execució de vials encara no s’ha licitat, i des de la formació “no entenen a què està esperant” l’equip de govern del Partit Popular.

“Sense la urbanització del terreny, la Conselleria d’Educació no va a poder construir el col·legi”. “El Partit Popular es queixa contínuament de suposats retrasos de la Conselleria mentre que encara ni ha començat a tramitar la licitació de la urbanització. És una actitud totalment irresponsable que acabarà afectant al veïnat de Gran Alacant”, lamenten en Compromís.

La formació demana a l’equip de govern que es pose a treballar i comence immediatament la licitació de la urbanització de la parcel·la: “Cada dia que passa sense que l’Ajuntament inicie la tramitació és un dia més que estarem sense el nou col·legi”.

La portaveu de Compromís per Santa Pola, Anna Antón, afirma tindre constància de l’existència de converses freqüents entre el regidor de Gran Alacant i el Director General d’Infraestructures Educatives. “L’alcaldessa diu que la Conselleria d’Educació no els respon, però el regidor de Gran Alacant parla sovint amb el màxim responsable de les infraestructures educatives valencianes. O en el Partit Popular no es parlen entre ells, o l’alcaldessa està mentint”. “Que deixen d’amagar-se i assumisquen d’una vegada les seues responsabilitats”, exigix la regidora.

Pujar