6 d’abril de 2020 6/4/20

Compromís per Santa Pola acusa el PP de "fer contractacions massives després de les eleccions i provocar l’acomiadament de 120 persones"

Compromís per Santa Pola acusa el PP de "fer contractacions massives després de les eleccions i provocar l’acomiadament de 120 persones" - (foto 1)
  • La formació denúncia també l’augment incontrolat i injustificat de les despeses en hores extra de la Policia Local, que ha generat un forat en els comptes municipals

El passat 4 d’octubre, l’equip de govern del Partit Popular comunicava l’acomiadament immediat de 120 persones contractades a l’Ajuntament de Santa Pola mitjançant la figura de la col·laboració social. El motiu d’este acomiadament massiu, segons el Partit Popular, és la falta de diners en la partida pressupostària destinada al pagament de les nòmines de tot el personal municipal.

Compromís per Santa Pola afirma que el govern del Partit Popular ha gastat al voltant de 200.000€ més del que estava previst per a contractacions de persones en col·laboració social, realitzant contractacions massives des que va arribar al poder al mes de juny. A més a més, les despeses en hores extra de la Policia Local han augmentat incontroladament. Com a exemple, només en el mes de setembre, s'han disparat fins a 133.000€, cinc vegades més del que es va gastar en el mateix mes de l'any passat (26.412€).

Compromís acusa el PP de ser un desastre gestionant els diners de totes i tots, i demana explicacions a la regidora de Personal i Policia, Ana Blasco, el regidor d’Hisenda, José Pedro Martínez, i l’alcaldessa, Loreto Serrano, per la seua irresponsabilitat exercint l’acció de govern durant estos primers mesos de legislatura.

La formació espera que la gestió d’estos primers mesos no siga la tònica habitual de tota la legislatura, i que el govern del Partit Popular i VOX comence d’una vegada a treballar per a afrontar els problemes de Santa Pola i evitar este camí que ens duu cap a la fallida econòmica de l’Ajuntament i la paràlisi del nostre municipi.

Pujar