elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís denuncia que el Partit Popular vol pujar un 10% la taxa de brosses en Santa Pola

Compromís denuncia que el Partit Popular vol pujar un 10% la taxa de brosses en Santa Pola
  • La formació demana a tots els grups de l'oposició que voten en contra de la pujada per ser "indiscriminada i injusta"

Compromís per Santa Pola ha denunciat hui la intenció del govern del Partit Popular de pujar un 10% la taxa municipal de brosses a partir de l’any que ve. Esta pujada està prevista que s’aprove al Ple ordinari de juliol, que se celebrarà el dimecres 27.

Compromís critica que la pujada és “absolutament desproporcionada, castiga a la ciutadania en un context d’inflació alta, i és injusta per aplicar-se a totes i tots per igual, independentment de l'activitat que tinguen i dels residus que generen”.

La formació critica que el Partit Popular no ha volgut acceptar ni debatre cap de les seues propostes, dirigides a que la taxa fora "més progressiva del que és ara i a corregir algunes incoherències existents en l'ordenança fiscal per a que la pujada fora la més baixa possible per a les persones i famílies de Santa Pola", assenyalen des del Grup Municipal de Compromís.

Compromís recorda que el PP no té majoria absoluta en Santa Pola, i demana a tots els grups de l'oposició i als regidors no adscrits que voten en contra d'esta pujada d'impostos per a forçar al govern a sentar-se a negociar una proposta més justa per al conjunt del municipi. “Esta vegada no val posar-se de perfil. Qui vote a favor serà responsable d’esta barbaritat”, manifesta la portaveu de Compromís per Santa Pola, Anna Antón.

Antón assenyala també “la falta de connexió amb la realitat” que, al seu parer, té el govern del Partit Popular: “Vam demanar mesures contra la inflació i el PP respon amb una pujada d’impostos indiscriminada. Viuen en un altre món”.

Pujar