22 de novembre de 2019 22/11/19

El Centre de Transfusió d'Alacant i l'Ajuntament organitzen una marató de donació de sang

El Centre de Transfusió d'Alacant i l'Ajuntament organitzen una marató de donació de sang - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Centre de Transfusió d'Alacant i l'Ajuntament organitzen una marató de donació de sang - (foto 2)

  El Centre de Transfusió d'Alacant, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Pola, realitzarà el pròxim divendres 4 de maig, de 09:30 a 13:30h, la seua tradicional marató de donació de sang en les instal·lacions del Centre Cívic i Social de Santa Pola, situat al carrer Castaños, 10.

  A la província d'Alacant són necessàries 250 donacions tots els dies per a realitzar les transfusions sanguínies que requerixen els pacients oncològics, trasplantaments, intervencions quirúrgiques, parts, accidents, etc. i per a això, el Centre de Transfusió compta amb la participació de tots els santapolers i santapoleres.

  Donar sang és senzill. Ho pot fer pràcticament tot aquell que vullga ajudar a salvar vides. Els requisits per a donar sang són: tindre entre 18 i 65 anys, tindre bona salut i pesar més de 50 quilos. És aconsellable acudir ben hidratat i no en dejú.

  Per a qualsevol dubte o ampliar informació es pot consultar la pàgina web http://centro-transfusión.san.gva.es on apareixen tots els punts de donació diaris.

  ocultar
  El Centre de Transfusió d'Alacant i l'Ajuntament organitzen una marató de donació de sang
  Pujar