3 de juny de 2020 3/6/20

El Castell-Fortalesa serà l'escenari del Mercat Renaixentista

El Castell-Fortalesa serà l'escenari del Mercat Renaixentista - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Castell-Fortalesa serà l'escenari del Mercat Renaixentista - (foto 2)
  El Castell-Fortalesa serà l'escenari del Mercat Renaixentista - (foto 3)

  El Mercat Renaixentista de Santa Pola cobrarà vida al pati d'armes del Castell-Fortalesa i a la Glorieta del 29 de març al 2 d'abril, organitzat per les regidories de Cultura i Comerç. Qui visite este mercat medieval podrà gaudir d'una àmplia oferta d'activitats culturals, lúdiques i gastronòmiques amb 120 parades d'artesania i alimentació entre les que trobarà tallers d'oficis, productes elaborats amb cuir, fusta o cristall, i tavernes, tot això ambientat amb música i espectacles que faran viatjar en el temps a Santa Pola.

  L'oferta lúdica d'este mercat històric inclourà també exposició d'armes, tir amb arc, campament, tallers i ludoteca infantil gratuïta tots els dies, a més d'atraccions infantils de fusta, com un carrusel, una sénia i una barca.
  Un cercaviles inaugurarà el mercat el dijous 29 a les 12 del matí i els espectacles es desenvoluparan a partir d'eixe dia fins al diumenge. El dilluns 2 d'abril continuaran la resta de les activitats en horari de mercat, d'11 a 14 i de 17 a 22-23 h (tancament en funció de l'afluència de públic).

  El Mercat Renaixentista és un dels clàssics consolidats per les regidories de Cultura i Comerç de l'Ajuntament de Santa Pola, amb una programació innovadora, original i alternativa per a tota la família.

  Pujar