elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les biblioteques de Santa Pola augmenten la seua col·lecció gràcies al Premi María Moliner

Les biblioteques de Santa Pola augmenten la seua col·lecció gràcies al Premi María Moliner

  Les Biblioteques Municipals de Santa Pola es van presentar el 2020 a la XX Campanya d'Animació Lectora María Moliner que convoca tots els anys el Ministeri de Cultura amb la Federació de Municipis i Províncies, de la qual s’ha fet lliurament del premi aquest any.

  La Convocatòria es crea per a premiar 300 biblioteques de tota Espanya de municipis amb població inferior a 50.000 habitants i en els últims anys els premis consisteixen en 2000€ per a la compra de llibres o publicacions periòdiques per a les biblioteques.

  Les Biblioteques de Santa Pola han sigut premiades totes les vegades que s'han presentat, la qual cosa és una mostra de l'esforç i bon fer del personal per a programar tots els anys campanyes d'animació lectora i cultural per a diferents tipus d'usuaris i grups d'edat.

  Enguany el projecte presentat ha sigut “Biblioteques de Santa Pola 2020: Travessia per la pandèmia”, i s’hi poden veure les estratègies que s'han hagut d'utilitzar i els malabars que s'han hagut de fer per a continuar donant servei als usuaris i el paper important que han tingut les noves tecnologies i les xarxes socials.

  Els 2000€ en llibres del premi s'han adquirit en les llibreries locals, en una mostra per part de l'Ajuntament de Santa Pola i de la regidora de Cultura, Trinidad Ortiz Gómez, de fer costat al xicotet comerç local.

  Pujar