16 de gener de 2021 16/1/21

Aprovat per unanimitat el compromís d'execució del projecte d'urbanització de vials per al segon col·legi de Gran Alacant

Aprovat per unanimitat el compromís d'execució del projecte d'urbanització de vials per al segon col·legi de Gran Alacant - (foto 1)

    El ple de l'Ajuntament de Santa Pola ha aprovat aquest dimarts per unanimitat el compromís que la construcció dels vials del segon col·legi de Gran Alacant estiga acabada abans que acabe la construcció del col·legi.

    "Aquest procés és independent de la construcció del col·legi, no es paralitzarà el que hi ha en marxa quant al projecte del col·legi", ha volgut matisar l'edil d'Educació, María Dolores Tomás, "el que ens demana Conselleria és que una vegada que el col·legi estiga acabat estiguen ja fets els vials. És un compromís que ja adoptem en 2015 i ara el deixem per escrit".

    Actualment està en marxa el període de redacció del projecte de la urbanització de vials, es tracta d'una licitació que va eixir a la fi de setembre i que té un període d'execució. Una vegada estiga finalitzat el projecte s'haurà de licitar l'execució de les obres.

    Pujar