22 de novembre de 2019 22/11/19

Aprovada la subvenció de més de 90 mil euros per a remodelar el consultori de Gran Alacant en Santa Pola

Aprovada la subvenció de més de 90 mil euros per a remodelar el consultori de Gran Alacant en Santa Pola - (foto 1)

  L'Ajuntament de Santa Pola ja compta amb la confirmació de Conselleria per a la remodelació de l'ambulatori de Gran Alacant. Aquesta notícia la va anunciar el dilluns en l'Assemblea de Consells Locals l'edil de Sanitat, María Dolores Tomás.

  "Vam sol·licitar la subvenció perquè considerem que calia actuar en el consultori; l'ideal és tindre un Centre de Salut amb tots els serveis complets, però donat el número de SIPs que hi ha censades en Gran Alacant la Conselleria de Sanitat no pot donar-nos-el", ha explicat la regidora. La reforma del consultori pretén que les urgències es duguen a terme de la forma més ràpida i còmoda possible, tant per als usuaris com per als professionals. "Des dels serveis tècnics de l'Ajuntament es va redactar la memòria tècnica de la reforma i es va enviar la sol·licitud de la subvenció juntament amb aqueixa memòria. La Conselleria ho ha aprovat i ens ha donat el 100% de la subvenció, un total de 90.531,60€".

  Durant el temps que duren les obres, els serveis es reubicaran en les diferents sales de l'edifici, sempre en coordinació directa amb el departament d'Atenció Primària de Salut de l'Hospital d'Elx.

  ocultar
  Aprovada la subvenció de més de 90 mil euros per a remodelar el consultori de Gran Alacant en Santa Pola
  Pujar