elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Així tanquen alguns pobles costaners les seues carreteres per a evitar l'arribada de turistes aquesta Setmana Santa

Així tanquen alguns pobles costaners les seues carreteres per a evitar l'arribada de turistes aquesta Setmana Santa
  • Santa Pola ha tallat els seus accessos secundaris per a evitar l'arribada de turistes a les segones residències

MÉS FOTOS
Així tanquen alguns pobles costaners les seues carreteres per a evitar l'arribada de turistes aquesta Setmana Santa - (foto 2)
Així tanquen alguns pobles costaners les seues carreteres per a evitar l'arribada de turistes aquesta Setmana Santa - (foto 3)

L'Ajuntament de Santa Pola, després de realitzar les gestions prèvies pertinents i una vegada rebut el vistiplau de la Delegada del Consell i amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, està procedint des d'aquesta mateixa vesprada al tancament al trànsit de diversos accessos a la localitat per un temps indefinit.

Amb aquesta mesura es pretén que les persones que hagen de circular i accedir o eixir de la localitat ho facen per un únic punt, pretenent amb aquesta mesura tindre un "major control sobre la mobilitat de les persones i millor vigilància del compliment de les restriccions de mobilitat decretades en l'estat d'alarma tal com assenyala l'Alcaldessa Loreto Serrano.

Per tant, i depenent si es pretén accedir al nucli urbà de Santa Pola o al barri de Gran Alacant, només es podran realitzar per un únic punt habilitat i la resta d'accessos estaran tallats al trànsit de vehicles amb elements que impedisquen el pas, buscant amb aquestes noves mesures que es produïsca un efecte embut i tot vehicle que desitge entrar o eixir haja de passar per un exhaustiu control policial.

Així doncs, per al nucli urbà quedaran tancats els accessos des de la N-332 per la zona de Tamarit (salines) i per Platja Llisa (Av. Cristóbal Sanz), sent desviats els vehicles que accedisquen des del sentit Alacant a Cartagena de la N-332 o per la CV-865 sentit Elx a Santa Pola a la rotonda d'entrada a la localitat situada enfront de l'Estació d'Autobusos. D'igual manera el trànsit per la Ronda Nord de la població estarà restringit en l'accés a la zona Aquest en la rotonda d'Europa.

Pel que fa a Gran Alacant es procedirà al tancament de tots els accessos excepte el de la N-332 pel pont elevat que conflueixen l'Av. del Mediterrani, Av. de Noruega i Carrer Finlàndia.

Aquest dispositiu especial s'ha donat per iniciat a primera hora de la vesprada de hui dimecres i de manera progressiva s'anirà implantant en els diferents punts afectats, quedant totalment implantat abans d'iniciar-se el torn de nit tal com indiquen fonts de la Policia Local que treballen en coordinació amb la Guàrdia Civil de la localitat i el Departament de Serveis Generals els qui estan traslladant tot el material necessari.

Amb aquesta nova mesura es fa un pas més en la vigilància de trànsit de les  persones a fi de reforçar els controls que ja s'estaven realitzant des que es va decretar l'estat d'alarma i en previsió de possibles desplaçaments no permesos per persones que es vulguen traslladar a segones residències situades a Santa Pola en els pròxims dies festius.

A més els responsables policials incideixen en què no sols es vigilaran els desplaçaments a segones residències, sinó també els no autoritzats per part dels propis veïns de la localitat.

Pujar