25 de novembre de 2020 25/11/20

La nit de Sant Joan més atípica se salda amb diversos ferits per baralles a València

La nit de Sant Joan més atípica se salda amb diversos ferits per baralles a València - (foto 1)
  • Un jove de 21 anys va ser acoltellat en ple passeig de Neptú malgrat estar tancades les platges

La nit del 23 de juny ha sigut molt atípica en tot el país. Els valencians acostumats a passar aquesta nit al costat de ribes del Mediterrani i amb una gran foguera encesa en l'arena, enguany han sigut testimonis directes que per la crisi sanitària deguda al Coronavirus s'haja prohibit qualsevol tipus de celebració per a evitar les aglomeracions i el contagi els uns als altres.

Malgrat ser una nit atípica, s'han produït diversos incidents a la ciutat de València entre els quals destaca que un jove de 21 anys va ser acoltellat en el passeig de Neptú i també una batussa entre diverses persones va acabar amb un traslladat a l'hospital per diverses ferides.

Així, segons han explicat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, un jove de 21 anys va ser assistit passada la una de la nit per una ferida d'arma blanca. El succés es va produir en el Passeig Neptú de València i fins al lloc es va desplaçar una unitat del SAMU, que va estabilitzar al ferit i el va traslladar a l'hospital Clínic Universitari.

Així mateix, una altra batussa en el centre de la ciutat va acabar amb un home a l'hospital. L'incident es va produir sobre les tres de la matinada quan, segons aquestes mateixes fonts, es va alertar que diverses persones estaven agredint a un home a el carrer Jose Maestre de València. El CICU va mobilitzar una unitat de Suport Vital Bàsic, l'equip sanitari del qual va assistir al ferit per policontusions.

Posteriorment l'home, del qual es desconeix l'edat, va ser traslladat a l'hospital General Universitari de València. A més, tres joves de 20 anys van resultar ferits després de caure un cotxe per un terraplé a Castell de Castells Fins al lloc es va desplaçar una unitat de Suport Vital Bàsic que va traslladar als ferits a l'hospital Marina Alta de Dénia.

Tal com els va comptar elperiodic.com, els ajuntaments de les capitals de província de la Comunitat Valenciana han tancat pràcticament totes les platges per precaució per a evitar la propagació del virus. Tant a València, com Alacant i Castelló efectius de la policia local es van posar en marxa anit per a vetlar per l'estricte compliment d'aquestes normes.

A partir de les 20h, les platges del litoral valencià han hagut de tancar-se al públic, igual que els quiosquets. Encara que pels passejos marítims les persones podien circular amb normalitat, tot aquell que volia accedir a la platja era parat en l'acte i advertit pels agents de policia que vigilaven les zones.

Pujar