25 de novembre de 2020 25/11/20

Sanitat suspén les pràctiques en hospitals fins a nou avís

Sanitat suspén les pràctiques en hospitals fins a nou avís - (foto 1)
  • L'objectiu és protegir a l'alumnat i als pacients enfront del repunt de casos de coronavirus i l'augment de la pressió hospitalària

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està elaborant una resolució per a suspendre temporalment, i fins a un altre avís, la realització de pràctiques sanitàries assistencials de l'alumnat de Ciències de la Salut de les universitats de la Comunitat Valenciana.

No obstant això, l'alumnat dels últims cursos d'aquestes especialitats, així com de l'últim curs d'un màster oficial, quedarà exempt d'aquesta mesura preventiva a causa de la importància de la realització d'aquestes pràctiques en aqueix nivell i la impossibilitat que puguen realitzar-les en anys successius.

La decisió, explica la Directora General d'Assistència Sanitària, Mariam García Layunta, ha sigut motivada per “la necessitat d'extremar les mesures de control en els centres sanitaris”.

En aquesta línia, ha indicat que “és imprescindible també que protegim als alumnes i als propis pacients, tant per la seua situació clínica com per la seua especial vulnerabilitat”.

Pujar