30 de novembre de 2020 30/11/20

Sanitat obri aquest divendres la bossa per a jubilats i titulats sense especialitat

Sanitat obri aquest divendres la bossa per a jubilats i titulats sense especialitat - (foto 1)
  • Mesura urgent per a reforçar el sistema sanitari valencià

MÉS FOTOS
Sanitat obri aquest divendres la bossa per a jubilats i titulats sense especialitat - (foto 2)

La consellera de Sanitat ha anunciat que, des d'aquest divendres, estarà oberta la borsa de de treball perquè tots aquells professionals sanitaris jubilats o titulats, encara que manquen d'especialitat, que desitgen ajudar a combatre el coronavirus, puguen fer-ho.

Així es reflecteix en la web de la conselleria en la qual podem veure en portada la secció referida al reforç sanitari: “Ajuda'ns a combatre el coronavirus”. Es poden acollir graduats i llicenciats en Medicina que no estiguen inscrits en les llistes d'ocupació temporal (encara que no tinguen especialitat); graduats i diplomats en infermeria que no estiguen inscrits en les llistes d'ocupació temporal; personal facultatiu que es trobe en situació de jubilació i siga menor de 70 anys; i personal infermer que es trobe en situació de jubilació i siga menor de 70 anys.

“Necessitem tota la col·laboració i ajuda possible en aquesta batalla que estem lliurant tots contra el coronavirus”, apuntava aquest dijous Barceló. Per això, des de hui divendres es publicarà la corresponent Resolució i estarà habilitada la inscripció que podrà realitzar-se a través de la pàgina web de la Conselleria de Sanitat.

Tots els mitjans, ha explicat Barceló, són pocs per a ajudar al sistema sanitari: ”Necessitem tota col·laboració i ajuda possible en aquesta batalla i en la necessitat de tindre aqueixa reserva de professionals, estan col·laborant els tres col·legis mèdics valencians”.

Pujar