elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sanitat administra la tercera dosi contra el covid en les residències de la Comunitat

Sanitat administra la tercera dosi contra el covid en les residències de la Comunitat
  • Fins al moment, 1.736 persones ja han rebut la dosi de reforç per a pacients amb patologia de risc

MÉS FOTOS
Sanitat administra la tercera dosi contra el covid en les residències de la Comunitat - (foto 2)
Sanitat administra la tercera dosi contra el covid en les residències de la Comunitat - (foto 3)

Els usuaris de les residències de majors de la Comunitat Valenciana ja estan començant a rebre la tercera dosi contra el covid. Es tracta d'una vacuna de reforç, segons va ser aprovada en l'estratègia de vacunació del Ministeri de Sanitat.

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha informat que aquesta inoculació de la tercera dosi va començar ahir i fins al moment 1.736 persones han rebut la dosi de reforç.

Així ha ocorregut en la residència La Safor de Gandia, Mediterrània de Benirredrà o la Residència de la Tercera Edat-Casolana Garrió d'Onil, com es pot observar en les imatges facilitades per Sanitat.

Aquesta tercera dosi ha sigut aprovada per a les persones amb patologia de risc i persones majors institucionalitzades.

Així mateix, un total de 4.036.959 persones han rebut ja una dosi de la vacuna contra el coronavirus en la Comunitat Valenciana. A més, en aquests moments, compten amb la pauta completa d'immunització (dues dosis per a Pfizer, Moderna i AstraZeneca; la monodosis de Janssen i una dosi de qualsevol vacuna en les persones amb antecedents d'haver passat la COVID) 3.906.558 persones.

Pujar