8 de març de 2021 8/3/21

Sánchez: “L'únic objectiu del Botànic és posar obstacles a investigar el presumpte finançament irregular de PSPV i Bloc”

Sánchez: “L'únic objectiu del Botànic és posar obstacles a investigar el presumpte finançament irregular de PSPV i Bloc” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Sánchez: “L'únic objectiu del Botànic és posar obstacles a investigar el presumpte finançament irregular de PSPV i Bloc” - (foto 2)

  “L'únic objectiu del Consell del Botànic és posar obstacles a una investigació honesta sobre el presumpte finançament irregular del PSPV i Bloc”. Així s'ha expressat la síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, després de finalitzar la comissió d’investigació del cas Crespo Gomar, en la qual s'ha debatut el pla de treball.

  La síndica ha lamentat que aquesta comissió “haja començat amb mal peu” i ha considerat que “el tripartit utilitza la transparència com a eslògan, però demostra que no li la creu”. Tal com ha explicat Sánchez, “Podemos, còmplice de PSPV i Compromís, ha impedit la compareixença de càrrecs importants de tots dos partits que podrien haver llançat més llum a aquesta recerca”. Entre uns altres, la portaveu de Cs ha criticat que “ni el president de la Generalitat, Ximo Puig, ni la vicepresidenta, Mónica Oltra, vagen a donar explicacions sobre el cas”.

  “L'ideal hauria sigut arribar a un consens entre els diferents plans presentats pels grups, per a ampliar els seus continguts i reduir temps entre les compareixences”, ha afegit, al mateix temps que ha criticat que “Compromís i PSPV ni tan sols s'han molestat a aportar cap proposta, demostrant el seu nul compromís amb la transparència”.

   

      

   

   

   

  Pujar