elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una vintena de denúncies per botelló aquest cap de setmana a les platges Sagunt i Canet d'en Berenguer

Una vintena de denúncies per botelló aquest cap de setmana a les platges Sagunt i Canet d'en Berenguer
  • Tots dos cossos policials locals repetiran el dispositiu el pròxim cap de setmana per a frenar el consum d'alcohol a les platges

El passat cap de setmana la Policia Local de Sagunt junt a la Policia Local de Canet d'en Berenguer va aconseguir frenar els botellots nocturns que s'havien format a les platges. La nit es va saldar amb una vintena de denúncies pels botellots i la requisa de botelles d'alcohol.

El servici ha sigut qualificat d'excel·lent tant per tots dos cossos de policia, i tal com han explicat, servicis com este poden servir de base per a futurs acords de col·laboració entre Sagunt i Canet. A més, per al pròxim cap de setmana es pretén repetir esta actuació.

Així mateix, el passat cap de setmana des de primera hora es va prestar servici informant els que es reunien allí i aconseguint l'objectiu de dissuadir la gent. En este sentit, tal com ha informat la Policia Local de Sagunt, el cap de la policia de Canet agraïx la col·laboració que va tindre lloc a les 5.00 del matí en el seu terme municipal de Canet, a la qual la Policia Local de Sagunt va assistir de manera immediata.

Pujar