1 de desembre de 2020 1/12/20

Vint-i-tres agents de la Policia Local de Sagunt són guardonats per la seua trajectòria professional i per actuacions destacades en 2018

Vint-i-tres agents de la Policia Local de Sagunt són guardonats per la seua trajectòria professional i per actuacions destacades en 2018 - (foto 1)
  • També han sigut condecorats dos agents de la Guàrdia Rural i tres ciutadans

MÉS FOTOS
Vint-i-tres agents de la Policia Local de Sagunt són guardonats per la seua trajectòria professional i per actuacions destacades en 2018 - (foto 2)

L'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE), de la Conselleria de Justícia, ha concedit, este matí, a vint-i-tres agents de la Policia Local de Sagunt guardons per la seua trajectòria professional i per actuacions realitzades en 2018. També han rebut una condecoració honorífica per actuacions destacades dos agents de la Guàrdia Rural i tres ciutadans. L'acte s'ha celebrat este matí en el Monestir de Santa Maria del Puig, i ha assistit l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno; el Comissari principal cap de Sagunt, Rafael de Manuel; la delegada de Policía Local, Natalia Antonino y la consellera de Justicia, Gabriela Bravo.

En concret, dèsset agents han rebut una felicitació individual per actuacions destacades, mentre que a dos els han imposat la Creu amb distintiu blanc per complir de 25 anys de servici. A més, uns altres quatre agents han rebut un diploma perquè s'han jubilat.

Huit agents han sigut guardonats pel rescat de veïns del Grau Vell durant l'incendi de la Marjal dels Moros. Altres sis i els dos guàrdies rurals, per frustrar un intent de robatori a l'interior d'un motor de reg i detindre els autors. A més, dos agents han rebut la felicitació perquè van evitar que una dona es llançara al buit des de la finestra d'un hotel. Per a finalitzar amb els agents, l'última felicitació ha sigut per a un agent que estava fóra de servici i va auxiliar a un conductor en la V-23. Per a finalitzar, tres ciutadans han rebut una condecoració honorífica per frustrar un intent de robatori en una joieria i retindre els autors fins a l'arribada de la Policia Local.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno ha destacat i agraït el treball realitzat pels agents de la Policia Local de Sagunt i els ha animat a continuar amb el seu compromís com fins ara: “Hem rebut 23 reconeixements i condecoracions i, per part de la Conselleria se'ns ha felicitat per ser un dels pobles de la Comunitat Valenciana que més distintius i condecoracions i reconeixement hem tingut”. També ha ressaltat el treball de dos membres de la Guàrdia Rural, així com la intervenció de tres ciutadans.

Pujar