4 de desembre de 2020 4/12/20

Víctor Sánchez presentarà el llibre ‘Nosotros no nos mataremos con pistolas’

    El Centre Cívic Antic Sanatori acollirà la presentació del llibre Nosotros no nos mataremos con pistolas, de l'autor local Víctor Sánchez. L'acte, que serà dijous que ve 28, començarà a les 19 hores. En la presentació, que forma part de la programació de Cultura de l'ajuntament, intervindran el director del Festival Sagunt a Escena, Juan Vicente Martínez Luciano, i l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández. L'entrada serà gratuïta amb aforament limitat.

    Este llibre és l'edició de l'obra de teatre produïda per Wichita Co i Tabula Rasa, guanyadora dels premis AAPV, Escènia 2015 XIII Mostra de Teatre Novell i els XIX premis Max a la millor autoria revelació per a Víctor Sánchez.

    Tal com arreplega la sinopsi, Nosotros no nos mataremos con pistolas partix del dia 16 de juliol, dia de la Mare de Déu del Carmen. Una reunió de vells amics en un poble amb mar. Fa temps que no es veuen encara que no saben per què van deixar de veure's. El poble sencer es prepara per a la festa, però no és l'única efemèride del dia. Hi ha una altra, però cap amic vol recordar-la. Hi ha un menjar que acaba en una altra cosa. Molts records, alguns enverinats. En el carrer, una processó. Una amiga plora quan escolta la música i no sap dir per què. El dia avança i va retirant el seu vel: alguns tenen l'esperança que la reunió puga arreglar les seues vides. I la nit caurà intentant recuperar tot el temps perdut. Cap a on es dirigix la generació dels nascuts als 80?

    Pujar