elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Veïns i Policia Local eviten una okupació en Sagunt

Veïns i Policia Local eviten una okupació en Sagunt
  • Els inquilins il·legals van explicar als agents que estaven netejant la casa per a okuparla

La Policia Local de Sagunt va evitar dijous passat, 8 d'octubre, l'ocupació il·legal d'un habitatge al carrer Ben Açat gràcies que un veí del mateix carrer va alertar d'una discussió a la porta de l'immoble.

Quan la patrulla es va desplaçar al lloc, va identificar els quatre presumptes autors, tots ells amb residència coneguda a Sagunt, que segons la Policia Local no eren persones vulnerables sinó que pel que sembla eren jóvens que volien independitzar-se. Una de les persones identificades va manifestar que havien pagat 1.000 euros a una persona i que esta li havia entregat les claus de l'habitatge.

Una vegada personat el propietari, va indicar als agents que li havien canviat el pany de l'habitatge i que presentaria la pertinent denúncia davant la Policia Nacional.

Els agents després d'inspeccionar l'habitatge amb una de les persones identificades i comprovar que no hi havia res de la seua propietat, segons el comunicat de la Policia la persona identificada va manifestar que solament estaven netejant per a ocupar-la, els van convidar a abandonar l'immoble i a anar-se’n. La Policia Local ha instruït diligències en la comissaria de la Policia Nacional.

Pujar