elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un variat programa de divertides activitats en la Fira de Nadal de Sagunt

Un variat programa de divertides activitats en la Fira de Nadal de Sagunt
  • El pati del col·legi Vilamar acollirà el 23 i el 24 de desembre esta fira organitzada per Joventut

La Delegació de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt ha organitzat, entre altres iniciatives, una fira nadalenca plena d'activitats per als més xicotets i jóvens. En concret, els pròxims 23 i 24 de desembre, se celebrarà la Fira de Nadal al pati del col·legi públic Vilamar del Port de Sagunt. La fira està destinada a participants d'entre 3 i 15 anys, que podran gaudir d'un rocòdrom amb tirolina, un circuit per a bicicletes, d'un camp multiesport, tir amb arc, castell inflable, zona de tallers, etc. Esta fira es va celebrar l'any passat a Sagunt, ja que cada any es desenvolupa en un nucli de població.

El dimecres, 23 de desembre, l'horari de les activitats serà d'11 a 14 i de 16 a 19 hores; mentre que el dijous, 24 de desembre, serà només en horari de matí, d'11 a 14 hores. Els interessats a participar, hauran de fer una reserva en línia (www.grupotot.com/evento/fira-de-nadal-sagunt), el termini de la qual finalitza el 22 de desembre.

Les activitats es desenvoluparan en diversos torns amb una capacitat per a 120 persones per torn. Als matins, els torns seran d'11 a 12.30 i de 12.30 a 14 hores; a la vesprada, de 16 a 17.30 i de 17.30 a 19 hores. Una vegada finalitzat el termini, es podrà accedir a la fira en el mateix control d'accés en el centre, sempre que l'aforament no estiga complet.

Des del departament de Joventut, es recomana reservar horari de matí i vesprada un mateix usuari i no reservar dos torns seguits, per a donar opció a altres persones per a accedir a l'activitat. A més, aquella persona que tinga reservat un torn i ja haja començat l'activitat amb 10 minuts de carència, la reserva quedarà anul·lada per a poder oferir-la a una altra persona que ho puga sol·licitar en el propi control d'accés del centre. Per cada reserva, podran entrar al recinte un adult i dos participants. L'ús de màscareta és obligatori i se seguiran totes les normes marcades per les autoritats sanitàries.

Pujar