10 d’agost de 2020 10/8/20

Urbanisme portarà a comissió el canvi d'ubicació de la SAG a una nova seu de 26 500 metres quadrats en el polígon SEPES

Urbanisme portarà a comissió el canvi d'ubicació de la SAG a una nova seu de 26 500 metres quadrats en el polígon SEPES - (foto 1)
  • A més, s'emportarà sotmetre a informació pública l'ordenança de plaques solars que facilita, aclarix i flexibilitza la seua instal·lació

MÉS FOTOS
Urbanisme portarà a comissió el canvi d'ubicació de la SAG a una nova seu de 26 500 metres quadrats en el polígon SEPES - (foto 2)

La delegació d'Urbanisme de l'Ajuntament de Sagunt portarà demà a comissió l'aprovació definitiva del canvi d'ubicació de la seu de la Societat Anònima de Gestió (SAG) a una de nova de 26 500 m² situada en el polígon SEPES.

Així ho ha comunicat el regidor delegat, Quico Fernández, qui ha manifestat que esta gestió per a facilitar unes noves instal·lacions a l'empresa pública s'està treballant des de l'anterior legislatura. La nova seu se situarà en una parcel·la de 26 500 m² que estava qualificada actualment com a zona verda i que ara la modificació del planejament urbanístic d'eixa zona s'elevarà a definitiu ja que no hi ha hagut al·legacions. Un espai que el regidor considera suficient i que a més deixa lliure una zona d'11 000 m² de zona verda i ha afegit que eixos 26 500 m² de zona verda es recuperen en algunes parts del propi polígon i també en el macrosector VII que està en vies de reordenament.

Segons el regidor, amb este canvi d'ubicació «tanquem un dels nostres objectius que era el de buscar un lloc més adequat per a la nostra empresa pública que en els últims anys ha crescut molt i necessita d'una infraestructura major per a, entre d’altres, els vehicles de què disposa, i així poder prestar millor el seu servei i, per tant, millorar la qualitat de vida de la nostra ciutat».

A més, la delegació també portarà a aprovació sotmetre a informació pública l'ordenança de plaques solars tal com s'estava demanant després que en el tràmit de consultes no hi haguera cap al·legació. Amb esta nova ordenança, es facilitarà, aclarirà i flexibilitzarà la instal·lació de les plaques solars ja que es reduirà la documentació que la ciutadania haurà d'aportar. Per a Fernández, «amb esta mesura estem contribuint a una millora del medi ambient i de la imatge de la nostra ciutat a més de facilitar els tràmits a la ciutadania».

Esots dos expedients que s'estan elaborant durant el confinament per part del funcionariat del departament d'Urbanisme, al qual el regidor ha agraït la seua labor de continuar prestant estos servicis a la ciutadania, se sumen a molts altres que en les últimes setmanes s'han fet públics com l'aprovació definitiva del nou espai per a la construcció d'un estadi de futbol o l'obertura d'informació pública per a la zona residencial i comercial del macrosector V.

Pujar