19 de gener de 2021 19/1/21

La Universitat Popular de Sagunt obri les seues portes virtuals a tota la ciutadania amb recursos en línia

La Universitat Popular de Sagunt obri les seues portes virtuals a tota la ciutadania amb recursos en línia - (foto 1)
  • Les persones interessades podran realitzar cursos de balls de saló, ioga o dibuix i pintura de manera gratuïta per a mantindre's actives a casa

Davant la situació de l'emergència sanitària actual, la Universitat Popular de l'Ajuntament de Sagunt obri les seues portes virtuals a tota la ciutadania i oferix recursos en línia perquè des de casa qualsevol ciutadà o ciutadana puga realitzar les activitats que s'hi ofereixen. Els cursos, que estan disponibles en el web de l'Ajuntament de Sagunt ( www.sagunt.es ), se sumen al servici tutorial en línia que es ve oferint a l'alumnat de la UP des del començament d'esta crisi.

Davall l'etiqueta #QuedatACasaUPSagunt, este servici municipal oferix diferents enllaços a cursos en línia, com per exemple de balls de saló, de ioga, de dibuix i pintura o de boixets, entre d’altres, i així mantindre actives a les seues cases en este moment de confinament aquelles persones interessades.

Així mateix, la UP té habilitat el 96 265 58 68 i el correu up@aytosagunto.es per a resoldre qualsevol dubte relacionat amb les activitats. El personal de la UP es posarà en contacte amb el professorat perquè puga orientar millor l'alumnat en la tasca. A més, en la nova pàgina de Facebook Universitat Popular Sagunt també es publicarà material d'estos cursos.

La regidora de la Universitat Popular, Mª Josep Soriano, espera que tot açò «ens ajude perquè no volem perdre el contacte i estem oberts a totes les propostes que ens puguen fer, i així quan tornem als cursos presencials saber que no hem perdut esta bona sintonia que teníem entre tots i totes». A més, per a la delegada és gratificant «haver sentit que hem omplit l’oci en la nostra casa ara que hem d’estar confinats» i espera que «continuem sent tan artistes i creatius a casa com ho fem presencialment».

A més, ha informat que la programació de la UP canviarà segons el curs dels esdeveniments, així com que la Fira de l’Art programada per a maig no es podrà dur a terme, però que des de l’Ajuntament i amb el professorat «estem treballant perquè no s’atenue mai l’esperit de la Universitat Popular de Sagunt».

Pujar