21 de setembre de 2020 21/9/20

La Unió Musical Santa Maria del Puig actuarà el diumenge en l'auditori Joaquín Rodrigo

    La Unió Musical Santa Maria del Puig actuarà el diumenge, 12 de novembre, en l'auditori Joaquín Rodrigo. L'actuació, que començarà a les 12 hores, serà gratuïta i té aforament limitat.

    En l'actualitat, la banda simfònica està composta per un total de 80 integrants, els quals conformen un conjunt amb una mentalitat jove, ja que la majoria del grup són músics jóvens que estan encara formant-se, que s'integren en un conjunt de músics amateurs de diferents edats i que, junt a altres músics titulats, professionals i col·laboradors, unixen els seus esforços, la seua implicació i compromís, mitjançant els quals duen a terme este projecte de formació i integració humana al voltant del món de la música.

    Els músics de la banda simfònica es reunixen setmanalment en els assajos, que són dilluns i divendres, per preparar les actuacions i compartir un grat moment fent música i oferint el millor de si mateixos, aprenent i aportant el seu bon fer musical. Periòdicament oferixen concerts en l'auditori de la Unió Musical, a més de les diferents participacions i actuacions que es duen a terme en tota la geografia valenciana i espanyola.

    També participen en les activitats en què la banda de la Unió Musical Santa Maria del Puig troba el compromís social amb els veïns i amb el municipi del Puig, o allà on siguen requerits per actuar. Des de setembre de 2009 Manuel Járrega Ventura és el director titular de la banda simfònica de la Unió Musical Santa Maria del Puig.

    Pujar