8 d’agost de 2020 8/8/20

Turisme anima a descobrir Sagunt amb tours virtuals dels principals monuments de la ciutat

Turisme anima a descobrir Sagunt amb tours virtuals dels principals monuments de la ciutat - (foto 1)
  • Este contingut es difondrà a través del WhatsApp de la Delegació perquè els potencials turistes i persones interessades puguen explorar 7 monuments i espais museístics

MÉS FOTOS
Turisme anima a descobrir Sagunt amb tours virtuals dels principals monuments de la ciutat - (foto 2)

La Delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt ha posat en marxa tours virtuals dels principals monuments de la ciutat. Esta proposta que es treballa telemàticament per a promocionar la ciutat a través de les seues xarxes socials i internet, oferix esta proposta per a fer més suportable l'estada a casa. En este tour es podran visitar virtualment 7 principals monuments i espais museístics de la ciutat.

A través del seu canal de WhatsApp es difondran periòdicament estos tours, que permetran conéixer des de casa el Fòrum i el Teatre Romà, el Forn Alt Núm. 2, l'Església de Santa María, la Via del Pòrtic i els Museus Històric i Epigràfic amb visites virtuals basades en imatges de 360 graus.

Sobre esta iniciativa, la regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha destacat: «Estos tours oferixen una oportunitat per a reviure o descobrir el patrimoni de la ciutat des de casa, ajudar els nostres majors a recórrer-los i els més xicotets a descobrir el patrimoni. Tant per als qui encara no coneixen la ciutat, com per als qui ens visiten cada any, els acostem el patrimoni i els convidem a visitar Sagunt quan tot açò passe».

D'altra banda, la Delegació ha volgut agrair l'alta participació en la iniciativa “Des de la meua finestra”, en la qual unes 200 persones han compartit les vistes des de les seues cases, enviant fotografies dels principals recursos turístics per a ser compartits en xarxes socials. A més, han explicat que el lliurament dels obsequis als qui hagen participat i a les millors fotografies es farà quan les oficines de Turisme òbriguen de nou les seues portes.

Procés d'alta

Per a donar-se d'alta d'este servici cal completar tres senzills passos. El primer, guardar el número de telèfon 664 681 956 en l'agenda de contactes. Des de Turisme es recorda la importància d'este pas perquè, si no es guarda el número, no es podrà rebre cap missatge. En segon lloc, obrir una conversa de WhatsApp en este número i enviar la frase ‘ALTA AGENDA TURISME SAGUNT’. Finalment, la persona interessada rebrà un missatge de benvinguda i confirmació a partir del qual començarà a rebre tota la informació.

Pujar