elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Trobada de Joves del Camp de Morvedre del passat dissabte deixa un balanç positiu

La Trobada de Joves del Camp de Morvedre del passat dissabte deixa un balanç positiu
  • En la trobada van participar unes 50 persones jóvens dels municipis que conformen la comarca, de les quals 15 eren membres del grup de dinamització de Corresponsals de Sagunt

MÉS FOTOS
La Trobada de Joves del Camp de Morvedre del passat dissabte deixa un balanç positiu - (foto 2)

La Trobada de Joves del Camp de Morvedre, que va tindre lloc dissabte passat, 16 d'octubre a Algar i en la qual va participar la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sagunt, ha tingut un balanç positiu quant a la seua participació i consecució d'objectius.

Així mateix, en la trobada van participar unes 50 persones jóvens dels municipis que conformen la comarca, de les quals 15 eren membres del grup de dinamització de Corresponsals de Sagunt, a més de les tècniques dels diferents ajuntaments, entre les quals dos tècniques del Casal Jove. Durant l'esdeveniment, els responsables dels departaments de Joventut dels diferents ajuntaments van donar la benvinguda oficial, entre ells el regidor de Joventut de Sagunt, Guillermo Sampedro, i el director general de l'IVAJ, Jesús Martí.

Posteriorment es va realitzar una jornada de participació, on els i les jóvens van descobrir la comarca en la qual habiten i va ser el punt de partida per a anar identificant necessitats comunes. També va tindre lloc un menjar i tallers de Tik Tok, elaboració de marcapàgines i dibuixos de còmic, entre d’altres, els quals han sigut dissenyats pel col·lectiu de jóvens a través d'un procés participatiu que els departaments de Joventut van impulsar i han estat treballant amb les persones jóvens durant els últims mesos

Finalment van realitzar una gimcana, dissenyada per ells mateixos, així com una avaluació de la Trobada. L'avaluació ha sigut molt positiva per part, tant de les assistents com pels quatre equips de Joventut que conformen la comarca, tal com han explicat des del departament de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt.

El regidor de Joventut ha explicat que «la Trobada de joves té l'objectiu de generar un dia de trobada entre la joventut de la comarca en un context d'oci i reivindicació, organitzat des de la pròpia participació de la joventut del territori. Esta activitat permet crear llaços i enfortir la relació entre la joventut del territori, amb l'objectiu de crear una xarxa participativa que perdure en el temps». A més, també servirà per a començar a dinamitzar i vertebrar la seua activitat a la comarca a través de la coordinació tècnica de tots els municipis i de la participació activa dels i les jóvens, tal com ha indicat Sampedro.

Pujar