elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tres dones monologuistes protagonitzen demà l'espectacle Riures en Valencià

Tres dones monologuistes protagonitzen demà l'espectacle Riures en Valencià
  • L'espectacle és a l'aire lliure en la plaça Cronista Chabret de Sagunt a les 23.00 hores, i té una duració aproximada de 90 minuts

El departament de Festes i Cultura Popular de l'Ajuntament de Sagunt ha programat per a demà, dijous 22 de juliol, l'espectacle Riures en Valencià, el qual està emmarcat dins de la programació del festival Estiu a la Fresca. Així mateix, es tracta d'un número d'humor oferit per tres dones monologuistes.

L'espectacle d'humor està protagonitzat per María Juan, la qual és actriu, còmica, pallassa i monologuista. A més, els seus treballs estan especialment relacionats amb la comèdia, el clown, el cabaret i l'estand up. També forma farte d'este xou la locutora, reportera, guionista i col·laboradora del programa d'humor Podríem Fer-ho Millor, Saray Cerro. Així mateix, la tercera component del grup és l'actriu, publicista, presentadora i humorista, María Zamora, la qual ha sigut guardonada amb diversos premis a la seua extensa carrera.

L'espectacle és a l'aire lliure en la plaça Cronista Chabret de Sagunt a les 23.00 hores, i té una duració aproximada de 90 minuts. Així mateix, l'entrada és gratuïta i es pot obtindre accedint al següent enllaç servientradas.com. No obstant això, hi ha un màxim de quatre entrades per persona registrada.

Es prendran per part de l'organització totes les mesures sanitàries de prevenció enfront de la Covid-19. Així mateix, el públic assistent ha de complir igualment amb les mesures de prevenció, amb les següents condicions: ús obligatori de màscara, gel hidroalcohòlic a l'entrada, no fumar, vapear, menjar o beure (a excepció d'aigua), estar asseguts en els seus seients i mantindre la distància de seguretat entre no convivents.

Pujar