31 de maig de 2020 31/5/20

La SAG fa treballs de neteja extraordinària al barri de Baladre i al Camí Reial

La SAG fa treballs de neteja extraordinària al barri de Baladre i al Camí Reial - (foto 1)
  • Els treballs realitzats estan consistint en la neteja integral del barri i de l'aigualeig del Camí Reial

MÉS FOTOS
La SAG fa treballs de neteja extraordinària al barri de Baladre i al Camí Reial - (foto 2)
La SAG fa treballs de neteja extraordinària al barri de Baladre i al Camí Reial - (foto 3)

La Societat Anònima de Gestió (SAG) porta tres dies fent treballs de neteja extraordinària al barri de Baladre al marge del servici diari ordinari que es presta al barri consistent en una agranadora amb bufadora i un motocarro els quals han continuat prestant-se. La dotació de personal està sent entre 5 i 7 persones i els vehicles i màquines utilitzades són camions de caixa oberta per a la recollida de residus varis, Karcher per a l'aigualeig, cisterna d'aigua per al reg, equips de neteja viària manual i agranadora amb bufadora, entre altres.

Els treballs realitzats estan consistint en la neteja integral de tot el barri, de tal manera que s'ha actuat sobre les zones verdes, la totalitat de les places i zones obertes, escocells i  residus varis, carrers i voreres, principalment. Desafortunadament des de la SAG subratllen que ja s'han observat, pels comandaments intermedis del propi servici, que zones que havien quedat impol·lutes es troben ja en un estat inadequat.

Rovira ha assenyalat que des de la SAG “estem duent a terme mesures extraordinàries de neteja amb la finalitat de continuar millorant la qualitat del servici. Des de l'equip de govern adquirim el compromís amb els ciutadans d'aplicar este tipus de mesures que progressivament estem complint”.

D'altra banda, hui divendres a partir de les 14.30 s'ha iniciat l'aigualeig integral de la totalitat del Camí Reial, incloent voreres, calçada i zones d'aparcament. Per poder fer-ho la SAG s'ha coordinat amb la Policia Local perquè la zona haja quedat íntegrament tallada des de les 14.30 fins a la finalització dels treballs i que no hi haja cotxes aparcats en els llocs habilitats per a tal efecte.

“És fonamental compaginar esta labor amb una major conscienciació ciutadana per poder disfrutar d'una ciutat més neta. Esta labor es desenvoluparà també amb la necessària col·laboració de la Policia Local i evitar així els comportaments incívics que provoquen major brutícia als nostres carrers” ha puntualitzat el regidor de la SAG.

S’han desplaçat fins a la zona dos cubes d'aigua amb capacitat d'aigualeig que a més podran subministrar aigua a la resta de vehicles, i tres Karchers de neteja especial a pressió, a més d'una agranadora, que fan un total de sis vehicles, amb la idea que es distribuïsquen per trams al llarg del Camí Reial amb la fi d'agilitar els treballs per ocasionar les menors molèsties possibles.

La dotació de personal serà de 6 a 8 persones i el treball a realitzar serà l'aigualeig complet del Camí Reial per a, una vegada finalitzat el mateix, acabar de acondicionar/repassar la zona amb una màquina agranadora.

Finalment el delegat de la SAG ha matisat que “estes no són les úniques zones on actuarem, continuarem treballant per millorar totes les zones de la nostra ciutat, fonamentalment en les zones més conflictives”.

Pujar