elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Travessia Nadant Festes Patronals del Port de Sagunt 2022 es disputarà el 15 d'agost

La Travessia Nadant Festes Patronals del Port de Sagunt 2022 es disputarà el 15 d'agost
  • La competició, que començarà a les 9 del matí i transcorrerà per dins del port marítim, tindrà un recorregut de 800 m.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, juntament amb el regidor delegat d'Activitat Física, Salut i Esports, Javier Timón; amb Ismael Yuste, del Club de Natación Màster Morvedre; Enrique Cabañas, vicepresident de la Federación de Peñas Puerto Sagunto i amb el director de Decathlon Sagunt, Daniel Monter, han presentat este matí en el Decathlon de Vidanova Parc la Travessia Nadant Festes Patronals del Port de Sagunt 2022.
La competició tindrà lloc dilluns que ve, 15 d'agost i el recorregut tindrà una distància de 800 metres, els quals transcorreran dins del port marítim. Les inscripcions són gratuïtes i hauran de formalitzar-se obligatòriament abans del dissabte, 13 d'agost, en línia en la següent adreça: www.sportmaniacs.com

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha explicat que «esta carrera s'ha convertit ja en part de la tradició del dia de la cucanyes i, precisament per això, animem a tota la ciutadania a participar en un dia festiu, però que incorpora també este aspecte esportiu sempre des del punt de vista dels valors, de la participació, de l'esforç, sempre en positiu, volent engalanar encara més este 15 d'agost, que per al nostre municipi és tan important».

Per la seua banda, el regidor, Javier Timón, ha agraït el treball tant al Club Natación Màster Morvedre com al Club de Triatlón Morvedre i ha ressaltat eixa col·laboració público-privada amb Decathlon Sagunt. Així mateix, ha aprofitat l'ocasió per a «llançar una crida massiva a la ciutadania perquè participe en una prova que és assequible per a qualsevol tipus d'edat o de sexe i que és una prova popular en un ambient festiu».

La Travessia Nadant està organitzada pel Club Natación Màster Morvedre, el Club de Triatlón Morvedre i per Cronometra, en col·laboració amb el departament d'Activitat Física, Salut i Esports de l'Ajuntament de Sagunt, la Federación de Peñas Puerto Sagunto i Decathlon Sagunt.

En eixe sentit, Ismael Yuste, del Club de Natación Màster Morvedre, ha comentat que «és molt important destacar que enguany tornem al recorregut clàssic. És una prova que porta fent-se moltíssims anys i encara que hàgem fet una breu variació, en realitat hem volgut reprendre l'esperit del que ha sigut sempre la prova, que era eixir des de la punta de la dàrsena i arribar fins a la llotja. És una travessia fàcil de nadar, en línia recta i en estar dins del port marítim no hi ha onatge».

El marcatge de dorsals serà el mateix dia de la prova de 8 h a 8.50 h, en la dàrsena del port i l'eixida de la carrera tindrà lloc a les 9.00 hores. S'establixen dos categories per a la prova: absoluta masculina i femenina i s'entregaran trofeus als tres primers classificats de totes dos categories.

Pujar