elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El termini d'inscripció per a les classes de conversa en anglès estarà obert fins al 30 de setembre

El termini d'inscripció per a les classes de conversa en anglès estarà obert fins al 30 de setembre
  • Esta iniciativa, impulsada un any més per la regidoria de Joventut i Infància, és gratuïta i es podrà realitzar d'octubre a febrer

Des de la regidoria de Joventut i Infància s'han posat en marxa un any més les classes de conversa en anglés Let’s Chat. L'activitat es durà a terme en el Casal Jove del Port de Sagunt i la matrícula per a assistir a les classes és gratuïta. Els i les interessades poden inscriure's a través del següent enllaç: https://aytosagunto.apuntate.online/pio/ abans del 30 de setembre. Les classes es duran a terme des d'octubre de 2021 fins a febrer de 2022.

El taller estarà impartit per professores natives, els temes a tractar seran variats i inclouran gran quantitat de jocs per a donar molt més dinamisme i interacció a les classes. Així mateix, els grups són reduïts i es dividixen en dos torns. En primer lloc, està el grup dels dilluns, de 17 a 18.00 hores, i els participants tindran de 18 a 30 anys. D'altra banda, l'altre grup assistirà a les classes els dimecres de 17 a 18 hores i els participants tindran una edat compresa entre els 12 i 17 anys.

Durant les classes es contemplaran per part de l'organització totes les mesures sanitàries i de prevenció enfront de la pandèmia.

Pujar