29 de gener de 2020 29/1/20

El taller OCI-ART presenta les seues obres en l'exposició ‘Art i joc’ a Sagunt

El taller OCI-ART presenta les seues obres en l'exposició ‘Art i joc’ a Sagunt - (foto 1)
  • Dimecres, 4 de desembre, a les 19 hores tindrà lloc la inauguració de la mostra en el Mario Monreal on romandrà fins al 28 de desembre

MÉS FOTOS
El taller OCI-ART presenta les seues obres en l'exposició ‘Art i joc’ a Sagunt - (foto 2)

Les obres que es mostren en l'exposició són el resultat d'una activitat artística plantejada i desenvolupada com un joc, amb regles, espais i temps, però també amb la llibertat, l'alegria, la satisfacció que proporciona el joc entés com a activitat purament lúdica. Així definix Visi, una de les components del taller OCI-ART, la primera exposició col·lectiva titulada Art i joc que s'exposarà en el Centre Cultural Mario Monreal des del 4 de desembre, quan s'inaugure, fins a 28 del mateix mes.

OCI-ART és un grup de dones de diferents edats, professions i vides a les quals els unix la passió per l'art. Totes coincidixen que experimentar en grup influix en el desenvolupament artístic de cadascuna i, per això, deixen fluir tot el que aprenen per a arribar a l'abstracció que demostren en l'exposició.

El director del col·lectiu, Pedro Lozano, expressa que estes experiències «obliguen a indagar cada vegada més noves possibilitats creatives i el resultat és la suma d'elles». Paqui, una altra membre del col·lectiu, expressa que si utilitzen el joc per a expressar les seues emocions «estem fent art». D’altra banda, Lola, manifesta que pintar és per a ella «traure del nostre interior les emocions i portar-les al llenç».

Raquel, parla sobre la importància del grup, «que t'ensenya, t'anima, et motiva, t'aporta idees, t'ajuda a vore des d'òptiques diferents»; i la seua companya Loli constata que esta «és una experiència molt enriquidora». Per a Rosa, «en el meu aprenentatge i evolució em vaig unir a les classes de Pedro i va ser la millor decisió que vaig prendre en la meua vida».

Silvia, una altra membre del grup, expressa la seua emoció per pertànyer a este col·lectiu i perquè «mai vaig imaginar fa vint anys quan vaig començar amb cursos de dibuix, pintura i gravat, que continuaria tant de temps amb l'aventura de l'art».

Pujar
#}