10 de juliol de 2020 10/7/20

La Societat Musical Lira Saguntina interpretarà els concerts commemoratius de Santa Cecília este cap de setmana

  • Els concerts s'oferiran este divendres, dissabte i diumenge a les 19.30 h l'auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt

Este cap de setmana la Societat Musical Lira Saguntina interpretarà els concerts commemoratius amb motiu de la festivitat de la patrona de la música Santa Cecília a l'Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt. Els concerts s'oferiran el divendres 15, el dissabte 16 i el diumenge 17 a les 19.30 h. El divendres actuaran les agrupacions juvenils, el dissabte ho farà l'orquestra simfònica i, finalment, la banda actuarà el diumenge. L'entrada serà gratuïta i l'aforament limitat. Tots estos concerts formen part de l'agenda cultural de tardor de l'Ajuntament de Sagunt.

L'actuació del divendres 15 serà a càrrec de la Banda Juvenil, la Jove Orquestra i la Coral Lira Saguntina. El concert començarà amb la participació de la Banda Juvenil que, davall la direcció de Rafael Doménech, interpretarà obres de Jacob d'Hann i John Kinyon. En segon lloc, la Jove Orquestra interpretarà, entre d'altres, una simfonia per a cordes d'Antonio Vivaldi i el sublim Oblivion d'Astor Piazzolla, amb la solista al cello Livia Constanza Cerdá Ramón. Tancarà el concert la Coral Lira Saguntina, davall la direcció de Santiago Diaz, interpretant un programa variat de diferents èpoques i estils.

El segon concert, el del dissabte, serà el de l'Orquestra Simfònica Lira Saguntina, en el qual el seu director Ramón Zacarías proposa com a obres principals la simfonia per a cordes número 10 de Félix Mendelssohn i, en la segona part, una suite amb els números més cèlebres del musical West Side Story de Leonard Bernstein.

El diumenge serà el torn de la Banda Simfònica, la qual, davall la direcció de Rafael Doménech, interpretarà obres de Johannes Brahms, Giuseppe Verdi i del mateix director de l'agrupació.

En els tres concerts, des de les agrupacions, es donarà la benvinguda als nous components que passen a formar part d'estes en les especialitats de violí, viola, clarinet, trompeta i trompa.

Pujar