elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El CEE Sant Cristòfol rep a professors de diferents països europeus dins del projecte Healthy Eropeans on the move d’ERASMUS +

El CEE Sant Cristòfol rep a professors de diferents països europeus dins del projecte Healthy Eropeans on the move d’ERASMUS +
  • En el programa, que participen Polònia, Turquia, Letònia i Espanya, es fomenta l'esport i l'alimentació saludable entre l'alumnat d'educació especial

MÉS FOTOS
El CEE Sant Cristòfol rep a professors de diferents països europeus dins del projecte Healthy Eropeans on the move d’ERASMUS + - (foto 2)

El programa europeu Healthy Europeans on the move d'Erasmus + KA 229, en el qual participen quatre centres de diferents països europeus: Zespol Szkol Specjalnych (Polònia), Bērzupes speciālā pamatskola (Letònia), Nazilli Özel Eğitim Meslek Okulu (Turquia) i el Centre d’Educació Especial Sant Cristòfol de Sagunt; tracta d'implementar hàbits alimentaris saludables i una forma de vida activa entre l'alumnat, els pares i la comunitat local.

En este sentit, l'alumnat dels diferents centres té una oportunitat de desenvolupar les seues passions formant part en diferents activitats, incloent atletisme, natació, tennis, escalada i altres classes extracurriculars impartides pels professors. La metodologia de xicotets passos i aproximació individualitzada anima als estudiants a canviar la seua vida per a millor.

El CEE Sant Cristòfol ha acollit a professors i professores dels centres participants, en una jornada en la qual han estat presents també l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, el regidor de Serveis Socials, Alejandro Sotoca; i el seté tinent d'alcalde, Pepe Gil.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, s'ha dirigit als professors i professores durant l'acte de presentació per a donar-los les gràcies per la seua participació en esta experiència i parlar sobre la «gran rellevància» que té a nivell europeu el projecte Erasmus: «És una gran iniciativa que pretén acostar als pobles. Per això este matí hem participat en el CEE Sant Cristòfol en una jornada que pretén precisament que en altres països coneguen el nostre sistema educatiu i també la forma en què s'organitza la comunitat educativa. La jornada específicament ha versat sobre conéixer a la presidenta de l'AMPA i que poguera explicar com s'organitzen i es relacionen amb el centre i també amb les administracions públiques i la importància de la nostra presència».

«Per part de l'Ajuntament de Sagunt continuarem donant suport a este tipus d'iniciatives que pretenen donar a conéixer els diferents programes que tenim a la nostra ciutat i que alhora també coneguem algunes iniciatives que estan fora de les nostres fronteres i que ens puguen ajudar a millorar els serveis públics», ha manifestat Moreno.

Pujar