elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Salven la vida a un xiquet que s'estava ofegant en una piscina de Sagunt

Salven la vida a un xiquet que s'estava ofegant en una piscina de Sagunt
  • Després de diversos minuts interminables van aconseguir reanimar-lo i que tornara a respirar

Greu accident que va tenir lloc aquest dijous a la tarda a la piscina d'un poliesportiu de Sagunt, on un xiquet va estar a punt d'ofegar-se i li van traure de l'aigua inconscient. Afortunadament, van aconseguir reanimar-lo i recuperar les seues constants vitals i va ser traslladat a l'hospital en una ambulància.

Segons han explicat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, els fets van tenir lloc aquest dijous cap a les 18 hores quan es va sol·licitar la intervenció del CICU per assistir a un xiquet de huit anys que havien tret inconscient de la piscina d'un poliesportiu de Sagunt.

El CICU va mobilitzar una unitat de SAMU, fins a la seua arribada una enfermera que era al lloc li va realitzar la reanimació cardiopulmonar bàsica.

Una volta a la piscina, l'equip mèdic del SAMU va iniciar la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d'estabilització. Així van continuar fins que van aconseguir recuperar les constants vitals del xiquet de 8 anys d'edat.

Posteriorment, el xiquet va ser traslladat per símptomes d'ofegament a l'hospital Clínic Universitari de València en l'ambulància de suport vital avançat.

Pujar