elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les sales d’estudi de les biblioteques amplien els seus horaris d’obertura

Les sales d’estudi de les biblioteques amplien els seus horaris d’obertura
  • Des d’este dilluns, 24 de maig, fins el 30 de juny, les sales d’estudi estaran obertes fins les 00:00 hores de la nit

Les sales d’estudi de les biblioteques Cronista Chabret de Sagunt i Centre Cívic del Port de Sagunt amplien els horaris des d'este dilluns, 24 de maig, fins al 30 de juny. En totes dos biblioteques, les sales d'estudi estaran obertes fins a les 00.00 hores de la nit.

Els dissabtes 29 de maig, i 5, 12, 19 i 26 de juny l'horari serà de 09.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00 hores. Els diumenges i festius estaran tancades.

A causa de les restriccions establides per la Covid-19, és necessària la reserva dels llocs d'estudi. Es pot realitzar, com és habitual, a través del sistema de Cita Prèvia de l'Ajuntament de Sagunt, disponible en el següent enllaç.

El regidor d'Arxiu i Biblioteques, Roberto Rovira, ha manifestat que «com hem fet altres anys, les nostres biblioteques amplien els seus servicis durant el període d'exàmens perquè els nostres estudiants puguen disposar de major de facilitat per a l'estudi en instal·lacions municipals». Així mateix, el delegat ha volgut expressar que «esperem que de cara a final d'any la situació siga molt millor i poder ampliar els servicis, més encara durant els mesos de desembre i gener, coincidint també amb dates d'exàmens».

Pujar