10 d’agost de 2020 10/8/20

Sagunt millora el sòl del parc infantil de la plaça Ángel Perales

Sagunt millora el sòl del parc infantil de la plaça Ángel Perales - (foto 1)
  • Les actuacions van començar el 27 d'abril i està previst que el 12 de maig finalitzen, amb una zona de jocs més segura

El Departament de Manteniment de l'Ajuntament de Sagunt millora el sòl del parc infantil de la plaça Ángel Perales. Esta actuació forma part de les tasques habituals i periòdiques de millora d'espais en la via pública, edificis o instal·lacions municipals.

El regidor de Manteniment, Pepe Gil, ha assegurat que, pese a l'estat d'alarma, «no deixem d'atendre les necessitats ciutadanes». En esta actuació de la zona de jocs infantils s'està canviant el sòl i instal·lant paviment de cautxú en continu que, «a més de donar colorit a la zona, és menys perillós que el de rajoles, ja que no hi ha punts on puguen entropessar les xicotetes i xicotets», ha afirmat.

Les tasques que s'estan duent a terme en este parc infantil, que van començar el 27 d'abril i està previst que finalitzen el 12 de maig, corresponen a l'eliminació del paviment antic, a obres addicionals d'eliminació de l'escaló perimetral existent, així com reconstrucció dels escocells. «Prompte podrem tornar a obrir esta zona i els més xicotets podran gaudir dels jocs», ha assenyalat Gil.

Pujar