19 de gener de 2021 19/1/21

Sagunt commemora el Dia de la Constitució amb l’estrena de dos vídeos

Sagunt commemora el Dia de la Constitució amb l’estrena de dos vídeos - (foto 1)
  • En lloc del tradicional acte institucional, l'Ajuntament de Sagunt estrenarà dos vídeos al seu canal de YouTube

L'Equip de Govern ha informat que enguany, a causa de la situació excepcional provocada per la crisi de la Covid-19, l'acte institucional pel dia de la Constitució que tradicionalment té lloc el 6 de desembre, no es realitzarà.

En este sentit, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno ha assenyalat que «no podíem realitzar un acte de grans característiques. Hem volgut retre homenatge a la nostra Carta Magna amb uns vídeos i, per a fer-ho, hem donat la veu als més xicotets i xicotetes».

En lloc del tradicional acte institucional, l'Ajuntament de Sagunt estrenarà dos vídeos al seu canal de YouTube, realitzats pel Gabinet de Comunicació. En el primer dels quals, els i les alumnes de diferents col·legis d'Educació Infantil i Primària de la localitat llegiran els diferents articles de la nostra Constitució dedicats als drets i les llibertats.

En el segon dels vídeos, els xiquets i xiquetes explicaran què és per a ells i elles la Constitució Espanyola, així com també felicitaran el Dia de la Constitució a tota la ciutadania. Així mateix, l'Alcalde ha manifestat que la realització d'estes peces audiovisuals «ha anat acompanyada d'un treball didàctic a les aules on s'ha reflexionat sobre el paper de la Constitució per garantir els nostres drets i llibertats».

Tots dos vídeos seran estrenats durant el matí del pròxim diumenge, 6 de desembre. La primera estrena tindrà lloc a les 10 hores i la segona a les 10.30 hores.

Finalment, Moreno ha destacat que, des de l'Equip de Govern, consideren molt important que «les noves generacions entenguen la importància de la Constitució, dels nostres drets i llibertats i continuarem, en la mesura d’allò possible, treballant perquè la nostra societat siga una societat on tot el món tinga igualtat d'oportunitats i es respecten els drets i llibertats de tot el món».

Pujar