28 d’octubre de 2020 28/10/20

Sagunt celebra una nova edició de la Setmana Europea de la Mobilitat

Sagunt celebra una nova edició de la Setmana Europea de la Mobilitat - (foto 1)
  • Amb motiu de la pandèmia, enguany els actes que se celebraran seran una exposició als jardins de l'Antic Sanatori i una conferència virtual sobre gestió local de mobilitat, a més que el transport públic serà gratuït el 22 de setembre

L'Ajuntament de Sagunt celebra, un any més, la Setmana Europea de la Mobilitat amb diferents actes organitzats per la Regidoria de Mobilitat Urbana amb la Federació de Veïns de Sagunt i el Moviment MOUV18. Enguany, amb motiu de la situació de pandèmia, s'han vist reduïts els actes.

Per tercer any consecutiu, el Moviment MOUV18 que engloba diferents associacions de la ciutat exposarà una mostra reivindicativa davall el títol Tres anys visibilitzant barreres invisibles. Esta exposició es podrà veure en la tanca que separa els jardins de l'Antic Sanatori i el Triangle Umbral del 20 al 27 de setembre.

A més, un any més dimarts 22 de setembre l'Ajuntament commemora el Dia Europeu sense Cotxes amb la gratuïtat del transport públic urbà en totes les seues línies. Eixe mateix dimarts, a les 18.30 hores, la Federació de Veïns de Sagunt ha organitzat la conferència virtual Gestió Local de Mobilitat que comptarà amb l'expert en mobilitat Paco Tortosa, amb el Regidor de Mobilitat Urbana de l'Ajuntament de Sagunt, Javier Raro, així com amb altres convidats. Esta conferència es podrà seguir a través de la plataforma Google Meet.

Sobre esta Setmana Europea de la Mobilitat, el delegat de Mobilitat Urbana, Javier Raro, ha declarat que «sens dubte és una edició especial, perquè ara amb la pandèmia la mobilitat sostenible és més important que mai i encara que no podem fer altres esdeveniments que s'organitzaven en anys anteriors, agraïm a la Federació de Veïns, a MOUV18 i a AVSA que un any més s'hagen mostrat disposats a col·laborar en este esdeveniment».

Pujar