elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jo Ruxton impartirà la conferència Per una ciutat sense Plàstics el pròxim 14 d'octubre

Jo Ruxton impartirà la conferència Per una ciutat sense Plàstics el pròxim 14 d'octubre
  • L'esdeveniment tindrà lloc a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt a les 12.00 hores. Les inscripcions es poden realitzar enviant un correu a alcaldia@aytosagunto.es

Dijous que ve 14 d'octubre a les 12.00 hores, la Casa de Cultura del Port de Sagunt acollirà la conferència impartida per Jo Ruxton, Per una ciutat sense Plàstics. L'Ajuntament de Sagunt, alineat amb els objectius de l'Agenda 2030 i compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), ha organitzat l'esdeveniment juntament amb Global Ómnium, Fundación Azul Marino, Ocean Generation i Aigües de Sagunt; i a més compta amb la col·laboració de l'associació Sapiencia.

Jo Ruxton, de Ocean Generation, és una divulgadora científica internacionalment coneguda, a més d'una les més prestigioses productores cinematogràfiques i documentalistes compromesa amb la reducció de plàstics en els oceans. La conferència versarà sobre la presa de consciència de la necessitat de cuidar la nostra mar mediterrània.

L'alcalde de Sagunt i regidor de Medi Ambient, Darío Moreno, ha afirmat que es tracta d'una «gran oportunitat de poder escoltar una eminència en contaminació marítima». En este sentit, ha agraït a l'empresa Global Ómnium esta iniciativa «que entenem que anirà en la línia de la conscienciació, de la qual esperem aprendre molt i que de fet compta amb el suport també de l'associació Sapiencia, als qui volem agrair de tot cor la seua col·laboració en un esdeveniment que pretén que tots i totes continuem millorant la nostra societat fent-la més sostenible».

Al que ha afegit: «En l'aspecte mediambiental hi ha molt a fer respecte al mitjà marítim, vam tindre recentment una jornada per a poder reflexionar sobre això i esta activitat s'emmarca dins de l’estratègia que volem dur a terme per part de l'ajuntament perquè entre tots i totes construïm un planeta millor».

La conferència s'impartirà en anglés, però s'anirà traduint en castellà simultàniament. Per a poder inscriure's, es pot confirmar l'assistència enviant un correu a alcaldia@aytosagunto.es.

Pujar