elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rescaten a diverses persones a punt d'ofegar-se en el port de Sagunt

Rescaten a diverses persones a punt d'ofegar-se en el port de Sagunt
  • L'espectacular rescat va cridar l'atenció dels veïns durant la nit

El Port de Sagunt va viure en la nit del diumenge un espectacular rescat per a evitar l'ofegament d'un grup de persones que es trobava amb dificultats per a aconseguir la riba en la zona nord.

El succés va ocórrer passades les 21 hores de la nit, quan el servei de socorrisme ja no es trobava en actiu i, tot i que el succés no ha deixat ferits, una menor va ser examinada pels serveis sanitaris en una ambulància SAMU després de ser treta de l'aigua.

Pel que sembla, es tractava d'un grup de fins a sis persones que s'estaria banyant en l'escullera nord, enfront de CiudadMar, una zona on el bany es troba prohibit com indica la senyalització, a causa dels perillosos corrents que es generen en aquest àrea.

En el rescat van participar efectius de la Policia Nacional i un helicòpter de Salvament Marítim. També va participar una embarcació, encara que la situació ja s'havia resolt quan va acudir al lloc, ja que diversos dels banyistes van poder tornar a l'arena pels seus propis mitjans.

A més, també van acudir fins al lloc els bombers del Consorci Provincial i la Policia Local de Sagunt, un ampli dispositiu que va cridar l'atenció dels nombrosos estiuejants, veïns i curiosos que es trobaven en la zona.

Pujar