4 d’agost de 2020 4/8/20

La regidoria de Manteniment restaurarà 55 fanals de la plaça del Sol i carrers adjacents

La regidoria de Manteniment restaurarà 55 fanals de la plaça del Sol i carrers adjacents - (foto 1)
  • Estan deteriorats a causa de la corrosió per l’orina dels gossos

La regidoria de Manteniment de l'Ajuntament de Sagunt restaurarà 55 fanals de la plaça del Sol i carrers adjacents, a causa del mal estat en el qual es troben a causa de la corrosió que produïx l'orina dels gossos. En concret, Manteniment utilitzarà pintura antioxidant en estos 55 fanals i repararà 14 dels quals substituint algunes peces. En els últims anys ja s'havien reparat altres 6 estructures.

El delegat de Manteniment, Pepe Gil, ha destacat que esta actuació suposa una despesa de 3.540 euros i ha considerat que és una «llàstima perquè es podien destinar a altres coses més necessàries i no a reparar danys que són produïts per un mal ús de les persones que porten els animals».

A causa dels danys en les instal·lacions públiques, el delegat ha apel·lat al civisme dels propietaris de gossos: «Que porten bossa per a recollir la femta dels gossos i una botella d'aigua per a netejar el lloc on fan les seues necessitats estos animals, per a aconseguir una ciutat més neta».

D'altra banda, el delegat ha recordat que el servici municipal ha actuat de manera reiterada en la substitució d'equipaments danyats per persones i mascotes en altres parts del municipi a conseqüència d'actes incívics.

Pujar