elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La regidoria de Joventut i Infància de Sagunt oferta un curs de formació oficial en desfibril·ladors semi automàtics

La regidoria de Joventut i Infància de Sagunt oferta un curs de formació oficial en desfibril·ladors semi automàtics
  • El curs, dirigit a monitores i monitors d’oci i temps lliure, es realitzarà en el Casal Jove del Port de Sagunt

Des de la regidoria de Joventut i Infància s'ha posat en marxa un curs de formació oficial en DESA (Desfibril·ladors Semi Automàtics). L’activitat està impartida per Vigilancia y Seguridad Inteligente 10 SL i es durà a terme en el Casal Jove del Port de Sagunt (c/ Vent de Marinada s/n).

Els requisits per a poder realizar el curs són estar en possessió del Diploma de Monitor o Monitora d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil o equivalent, o del de director o directora d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil o equivalent.

Així mateix, els grups són reduïts i es dividixen en tres torns. En primer lloc, està el grup A que serà el 13 d’abril, el grup B el 14 d’abril i el grup C el 15 d’abril. Totes les sessions es realitzaran de forma presencial i tindran una duració de 4 hores (de 16 h a 20 h), dividint-se en 1 hora i 30 minuts la part teórica i altres 2 hores i 30 minuts la pràctica.

D'altra banda, el contingut que s’impartirà és el següent: reconeixement de la parada cardiorespiratòria, telefonada al 112 i activació del sistema d’emergències sanitàries, suport vital bàsic i reanimació cardiopulmonar, ús del DESA, comunicación de l’ús d’un DESA al Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) i finalment una prova d’avaluació.

L’inscripció estarà oberta des del 3 d’abril fins al 10 d’abril i la matrícula és de 14 €. Durant les classes es contemplaran per part de l'organització totes les mesures sanitàries i de prevenció enfront de la pandèmia.

Pujar